DUURZAAMHEID, DIGITALISERING & DIVERSITEIT

FINALE DAG

DAGEN
UREN
MIN
SEC

EVEN UITLEGGEN

WAT IS DE MARCOM STUDENT BATTLE?

Wil jij je verder specialiseren in marketingcommunicatie en je CV boosten? Doe dan mee met Marcom Student Battle! Tijdens deze battle gaan talentvolle studententeams de strijd aan om de beste oplossing te vinden voor marcom-vraagstukken van toffe bedrijven, zoals PANCAKES Amsterdam en Yoghurt Barn. Benieuwd geworden? Lees dan verder!

Dit jaar organiseert de Hogeschool van Amsterdam voor de 5e keer de Marcom Student Battle. Deze keer staat de battle volledig in het teken van duurzaamheid, diversiteit en digitalisering. Studententeams van verschillende Hogescholen met de HBO opleiding Commerciële Economie strijden in de Marcom Student Battle tegen elkaar om de titel: Beste Marcom-studententeam van het Jaar. Een team mag uit 4 tot 5 studenten bestaan en kan zich via de pre-final kwalificeren voor de finaledag.

TIJD OM IN TE SCHRIJVEN!

Is het inschrijven niet gelukt? Mail dan de bovenstaande gegevens naar: info@marcomstudentbattle.com

PANCAKES AMSTERDAM

PRE-FINAL

Bij het bakken van de overheerlijke pannenkoeken worden zoveel mogelijk fairtrade, biologische en scharrelproducten uit de buurt gebruikt. Ook zijn er in elk restaurant glutenvrije, lactosevrije en vegan pannenkoeken te bestellen. PANCAKES Amsterdam staat voor tolerantie en diversiteit, zowel in de diverse gasten die ze ontvangen als het team waarmee ze werken.

BUSINESS CAMPUS

hogeschool van amsterdam

Hier gaat het allemaal gebeuren, de grote finale! De Business Campus in Amsterdam Zuidoost biedt een inspirerende omgeving waar studenten en professionals van elkaar leren en kennis delen. Zo dragen we samen bij aan de vraagstukken van nu en de toekomst.

YOGHURT BARN

GRAND FINAL

Voor de lekkerste ontbijtjes, high tea’s en tussendoortjes moet je bij de Yoghurt Barn zijn! Je kunt terecht bij één van hun dertien gezellige ‘Barns’, maar tegenwoordig zijn hun heerlijke producten ook verkrijgbaar bij jouw lokale supermarkt. Naast gezond en lekker eten heeft de Yoghurt Barn ook een duidelijk doel als het gaat om klimaat positief ondernemen. Zo maken ze feel good food voor iedereen toegankelijk en dragen ze bij aan een betere de wereld. Dit maakt jouw ontbijt, koffie-momentje, lunch of tussendoortje nóg lekkerder!

OUR AMAZING PARTNERS OF THE BATTLE

CHALLENGE NOW!

#CREATINGTOMorrOW

FAQ

In de eerste ronde, de pre-final, werk je als team aan een case van PANCAKES Amsterdam. PANCAKES Amsterdam is in 2007 opgericht en geeft een moderne twist aan het stoffige imago van pannenkoeken. Inmiddels zijn er 6 vestigingen van PANCAKES Amsterdam te vinden op A-locaties in Amsterdam.

Bij het bakken van de overheerlijke pannenkoeken worden zoveel mogelijk fairtrade, biologische en scharrelproducten uit de buurt gebruikt. Ook zijn er in elk restaurant glutenvrije, lactosevrije en vegan pannenkoeken te bestellen. PANCAKES Amsterdam staat voor tolerantie en diversiteit, zowel in de diverse gasten die ze ontvangen als het team waarmee ze werken.

Het thema van de case zal dan ook alles te maken hebben met diversiteit en duurzaamheid. De case wordt op 2 november online gepresenteerd door Nicolette Bosschieter, co-founder en CEO van PANCAKES Amsterdam. Vervolgens kunnen alle teams werken aan de case. Is jullie case solution de beste van jullie hogeschool? Dan gaan jullie door naar de grote finale!

De finale vindt plaats op 13 april 2022 op de Business Campus van de HvA. Het is een dag waarbij we onze passie voor het Marcom-vak vieren met getalenteerde studenten én professionals. De teams gaan op deze dag aan de slag met de finale case, maar er is veel meer dan dat. Er zijn inspiratiesessies van vooraanstaande Marcom-experts, je krijgt de lekkerste (duurzame) hapjes en drankjes en de beste professionals uit het vak zijn aanwezig om te coachen en jullie cases te beoordelen. Er kan er natuurlijk maar één de winnaar zijn!

Bekijk hier het gehele programma

Bekijk hier het gehele programma

Een team mag uit 4 tot 5 studenten bestaan en kan zich via de pre-final kwalificeren voor de finaledag.

Hebben wij je vraag niet kunnen beantwoorden? Exuse us! Je kunt contact met ons opnemen via: info@marcomstudentbattle.com

© 2021 HvA